top of page

Autorijschool van der Wel biedt verschillende pakketten aan. Hieronder leest u meer informatie over de pakketten en kunt u opzoek naar welke pakket het beste bij u past. We raden u ten alle tijden aan eerst een proefles te boeken en samen met Autorijschool van der Wel te bepalen welk pakket het beste bij u aansluit.

 Al onze pakketten kunnen in termijnen betaald worden, dit in overleg met de instructeur.

PAKKET BRONS

Pakket brons is een pakket speciaal aangeboden voor de overstappende leerling. Heeft u al meerdere rijlessen gehad en heeft u niet veel lessen meer nodig? Dan is pakket brons een goede optie voor u. Boek een proefles om een indicatie te krijgen over onze rijschool en om samen met de instructeur te bepalen of dit pakket goed bij u aansluit.

Pakket brons:

20 lessen a 50 minuten.

€855,-

PAKKET ZILVER

Pakket zilver is een pakket aangeboden voor de snelle leerling. Weet u al het één en ander over auto rijden, heeft u al wat lessen gehad of pakt u het gewoon wat sneller dan gemiddeld op. Dan is pakket zilver een goede optie voor u. Boek een proefles om een indicatie te krijgen over onze rijschool en om samen met de instructeur te bepalen of dit pakket goed bij u aansluit.

Pakket zilver:

30 lessen a 50 minuten.

€1.260,-

PAKKET GOUD

Pakket goud is passend voor de beginnende leerling. De 40 lessen in dit pakket zijn het gemiddeld aantal lessen dat een beginnend leerling nodig heeft om een volwaardig bestuurder te worden. Boek een proefles om een indicatie te krijgen over onze rijschool en om samen met de instructeur te bepalen of dit pakket goed bij u aansluit.

Pakket goud:

40 lessen a 50 minuten.

€1.665,-

bottom of page